Close

Our Services

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Biografija

     

Vaš fotograf za Vaše najljepše trenutke

Siniša Ninković,

rođen sam 16. Oktobra 1977. godine u Banjaluci gdje završavam osnovnu, a zatim i srednju elektrotrhničku školu. Godine 2001. zapošljavam se na Radio Televiziji Republike Srpske, prvo na poziciji asistenta snimatelja, a sa vremenom postajem i kran operater te snimatelj na kojoj poziciji se i danas nalazim. Godine 2009. upisujem Akademiju umjetnosti u Banjaluci, smjer kamera, koju završavam 2012. godine kao jedan od dva studenta iz cijele klase koji su to uradili u roku.

Fotografijom se aktivno bavim od 2004. godine. Na samom početku kao asistent starijim kolegama, a već 2006. i samostalno, prvo na film aparatima, a 2008. ulazim u svijet digitalne fotografije. Fotografisanje vjenčanja predstavlja većinu mog foto opusa (preko 500 odslikanih), ali vrlo uspješno sam se snalazio i u fotografisanju raznih drugih svečanosti (krštenja, rođendani, mature…) kao i modne, umjetničke i promotivne fotografije (promo kampanja RTRS-a 2012. i 2013. godine). Učestvovao sam na nekoliko zajedničkih izložbi, a najveći uspjeh je učešće na svjestkom bienalu studentske fotografije 2011. u Novom Sadu. Član sam Univerzitetskog foto-kino kluba Banjaluka

Vjenčana fotografija je za mene umjetnost…