Close

Our Services

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Ponuda

Što se tiče ponude i cjenovnika, moglo bi se reći da su uzročno-posledično vezani.
Mnogo je opcija koje u konačnici utiču na cijenu paketa, od same ekipe za rad (jedan ili dva fotografa), da li je potreban i snimatelj ili možda dva, broja i formata izrađenih fotografija, odabranog albuma kao medija u koji se slažu fotografije, foto BOOK, albumi ili BOOK-ovi za roditelje, kumove, itd (ukoliko je svadba u pitanju)…

Paketi se kreću u rasponu od 700 KM (samo za fotografisanje) pa do 3000 KM (za fotografisanje sa dva aparata + foto BOOK + albumi za roditelje,  snimanje sa dve kamere i dronom)!

U suštini klijenti direktno utiču na odabir i cijenu paketa. Želim da napomenem da se fotografije mladenaca sa gostima izrađuju odmah na licu mjesta.

Ne ustručavajte se da me bez ikakve obaveze kontaktirate, biće mi zadovoljstvo da popričamo, da uz uzajamnu komunikaciju definišemo svaku pa i najmanju stnicu. Podijeliću sa Vama svoja iskustva te pokušati da Vam svojim savjetima pomognem u planiranju događaja koji ste se upriličili da organizujete, ne samo iz domena fotografije!

Ekskluzivna ponuda, uz album 36×36 cm (kombinacija 4 formata fotografija, filc između strana, korica sa platnom), i foto BOOK 30×30 cm, na poklon personalizovana  kutija od stilizovanog drveta sa dekoracijom za čuvanje vaše uspomene!!!

====